Al het nieuws van Schipper & De Roos

In verwachting!

Joanne verwacht een kleine en is met zwangerschapsverlof. Waarneming door Marije en Nely, Joanne is medio augustus weer terug!

Zwangerschapsverlof

COVID-19 We blijven open

COVID-19 maatregelen
In de praktijk houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken. We hanteren nu aanvullende voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen.
  • Als bij uzelf of iemand uit uw huishouden COVID-19 is vastgesteld verzoeken wij u de afspraak te verplaatsen.
  • Heeft u klachten? Kom dan ook niet naar de praktijk en verplaats uw afspraak.
  • Kom niet vroeger dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak in de wachtkamer.
  • Graag bij binnenkomst uw handen desinfecteren.
  • Draag een mondkapje.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak.

Praktijkovername

We gaan met hele team verhuizen naar het Gezondheidsplein in Haren aan de Nieuwe Stationsweg 16. In maart 2021 openen we daar onze deuren! Na 20 jaar praktijk aan huis wordt het tijd voor wat nieuws!

Tandartspraktijk N. Berghuis-Bergsma heet per 1 januari 2020 Schipper & De Roos TandartsenNely Berghuis heeft het praktijkhouderschap overgedragen aan Joanne de Roos en Marije Schipper, maar zal nog steeds verbonden blijven aan de praktijk. Het werken op de praktijk zal ze blijven combineren met haar werk op de faculteit Tandheelkunde.

In deze nieuwe moderne praktijk kunnen we met z’n drieën en het bekende team van assistentes en mondhygiënisten de krachten bundelen om u nog beter van dienst te zijn. We hebben er heel veel zin in en hopen u daar ook weer te mogen ontvangen!

U kunt ons blijven bereiken op het telefoonnummer 050 534 9283.