Al het nieuws van Schipper & De Roos

Nieuwsupdate 02-08-2023

 

Geachte meneer/mevrouw,

Wij willen u laten weten dat wij drie zwangere teamleden hebben. Inmiddels is Heleen met zwangerschapsverlof, Mariëtte en Joanne gaan over enige tijd ook met verlof. Wij hebben gelukkig goede waarneming kunnen vinden.

Het is daarom wel mogelijk dat u (eenmalig) door een andere tandarts of mondhygiënist wordt behandeld.

Wij proberen iedereen zoveel mogelijk persoonlijk op  de hoogte te stellen. Wij hopen op uw begrip. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze receptie.

 

Om ons te bereiken belt u 050-5349283, ook kunt u een email sturen naar praktijk@schipperderoos.nl

Voor onze openingstijden kunt u kijken op www.schipperderoos.nl

 

 

 

Team  Schipper & de Roos Tandartsen

 

Inmiddels is Heleen met zwangerschapsverlof, Mariëtte en Joanne gaan over enige tijd ook met verlof.

Wij hebben gelukkig goede waarneming kunnen vinden. Het is daarom wel mogelijk dat u (eenmalig) door een andere tandarts of mondhygiënist wordt behandeld.

Lisanne komt op de maandag woensdag en donderdag bij ons werken voor de waarneming van Joanne en Mariëtte

Deidre komt op wisselende dagen bij ons werken voor de waarneming van Heleen

 

Team  Schipper & de Roos Tandartsen

Linda de Jong Paro-preventie assistente
 

Linda de Jong heeft de opleiding Paro-preventieassistent succesvol afgerond en deze maand haar diploma in ontvangst genomen. 
 
lindadejong

Team uitbreiding

Mariëtte Grykien – Tandarts

Mariëtte is in 2016 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na haar opleiding heeft ze werkervaring opgedaan in meerdere praktijken in de regio Amsterdam. Om zich verder te verdiepen in verschillende deelgebieden binnen de tandheelkunde heeft ze postacademische opleidingen gevolgd, in zowel binnen- als buitenland.

Mariëtte is een lieve, vrolijke tandarts met veel begrip voor haar patiënten. Haar patiënt moet zich op zijn gemak voelen in de stoel en met een prettig gevoel de praktijk verlaten.

Ze kijkt met een brede blik naar de patiënt en het gebit. Haar doel is om problemen te voorkomen en duurzame oplossingen aan te bieden. Daarnaast let ze op het functioneren van het gebit als geheel en legt ze zich toe op het zo natuurgetrouw mogelijk restaureren van tanden en kiezen waarbij zo min mogelijk gezond tandweefsel wordt opgeofferd.

Hoge kwaliteit, duurzaamheid, minimaal invasieve- en esthetische tandheelkunde staan in haar werk centraal.

Heleen Westra – Mondhygiënist

In 2017 is Heleen Westra afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Per november start ze als mondhygiënist bij Schipper & De Roos Tandartsen. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in de algemene tandartspraktijk en in de parodontologie.

In haar werk staan individuele aandacht en zorgvuldigheid voorop.

Haar doel is de behandeling altijd zo prettig mogelijk uit te voeren.

________________________________________________________________________________

We wensen u prettige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Update 19 december 2021: Tandartsbezoek ook mogelijk tijdens lockdown

 
De op zaterdag 18 december aangekondigde lockdown heeft geen gevolgen voor de mondzorg. Mondzorg blijft op de gebruikelijke manier en gebruikelijke tijden mogelijk. Alle afspraken bij Schipper & De Roos Tandartsen gaan dan ook gewoon door.
Als praktijk zullen wij er zorg voor dragen dat de Corona maatregelen in acht genomen worden.

In verwachting!

Joanne verwacht een kleine en is met zwangerschapsverlof. Waarneming door Marije en Nely, Joanne is medio augustus weer terug!

Zwangerschapsverlof

COVID-19 We blijven open

COVID-19 maatregelen
In de praktijk houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken. We hanteren nu aanvullende voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen.
  • Als bij uzelf of iemand uit uw huishouden COVID-19 is vastgesteld verzoeken wij u de afspraak te verplaatsen.
  • Heeft u klachten? Kom dan ook niet naar de praktijk en verplaats uw afspraak.
  • Kom niet vroeger dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak in de wachtkamer.
  • Graag bij binnenkomst uw handen desinfecteren.
  • Draag een mondkapje.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak.

Praktijkovername

We gaan met hele team verhuizen naar het Gezondheidsplein in Haren aan de Nieuwe Stationsweg 16. In maart 2021 openen we daar onze deuren! Na 20 jaar praktijk aan huis wordt het tijd voor wat nieuws!

Tandartspraktijk N. Berghuis-Bergsma heet per 1 januari 2020 Schipper & De Roos TandartsenNely Berghuis heeft het praktijkhouderschap overgedragen aan Joanne de Roos en Marije Schipper, maar zal nog steeds verbonden blijven aan de praktijk. Het werken op de praktijk zal ze blijven combineren met haar werk op de faculteit Tandheelkunde.

In deze nieuwe moderne praktijk kunnen we met z’n drieën en het bekende team van assistentes en mondhygiënisten de krachten bundelen om u nog beter van dienst te zijn. We hebben er heel veel zin in en hopen u daar ook weer te mogen ontvangen!

U kunt ons blijven bereiken op het telefoonnummer 050 534 9283.